Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

Για τους φουκαράδες τους bloggers!

Share
Πηγή: Universal Reporters

Όταν λέμε βρέχει...καλό είναι να κοιτάμε και τους γύρω μας. Για παν ενδεχόμενο βρε παιδί μου...Ο κύριος Βασιλάκος (ναι ντε. εκείνος που παρουσιαζότανε ως πρόεδρος της ένωσης χρηστών ιντερνετ!!!)της Ψηφιακής Ελλάδας μας ενημέρωσε στην ιστοσελίδα του ότι :"A! και προς ενημέρωση το Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet είναι ξεπερασμένο. Τώρα πια είμαι Εκπρόσωπος της Ομάδας Πίεσης INTERNET NOW! http://www.internetnow.gr/ (δεν τους ενόχλησε καθόλου όμως όταν ως Πρόεδρος ΕΕΧΙ τσακώθηκα με τον Παναγή Βουρλούμη του ΟΤΕ και πετύχαμε με τη μαύρη σελίδα της ΕΕΧΙ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4416587 να μην αυξηθούν τα τέλη ΕΠΑΚ και ΠΕΑΚ to 2005, αλλά ποιός έχει μνήμη;)."
Αυτό να το εκλάβουμε ως συγγνώμη οι χρήστες του Ιντερνετ; Μη μου το χαλάς τώρα κ. Βασιλάκο. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι να κάνω μια Μη κυβερνητική οργάνωση που θα την ονομάσω... "Ένωση Καστανών Ελλήνων" και θα μιλάω εκ μέρους όλων των καστανών Ελλήνων. Και για να μην πω για τους αγώνες μου . Ποιούς αγώνες; Μα δεν πέτυχα να ρίξω την τιμή του πετρελαίου διεθνώς τον Αύγουστο του 2008, αφού είχα κρεμάσει στο μπαλκόνι μου συμβολικά ένα άδειο μπιτόνι βενζίνης; Αλλά ποιός έχει μνήμη;Και συνεχίζει :"Για το αν αξίζει ή όχι η εκπομπή του Νίκου Βασιλάκου Ψηφιακή Ελλάδα διαβάστε αυτό. "
Ε, τώρα μας κόλλησες τη μούρη στο χώμα. Όσοι κάνετε κλικ, θα διαβάσετε την ελεγεία που έγραψε η υπέρτατη κριτικός Πόπη Διαμαντάκου. Ναι. Αυτό το ιερό τέρας της τηλεοπτικής κριτικής, που δημοσιεύσε δριμεία κριτική εναντίον της Τ.Στεφανίδου για μια εκπομπή ... που παρουσίαζε η Δρούζα σε άλλο κανάλι!!!
http://stavros-marinis.blogspot.com/2009/01/blog-post_8597.html
Με τέτοιο κριτήριο για το αν αξίζει η εκπομπή...-->
LOL , που γράφουμε και οι Έλληνες Χρήστες του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Επίσης αναφέρει: "Α! και κάτι ακόμη. Αν αυτά είναι πολύ δουλειά, τότε λέω να αναλάβουν μόνο τις καθημερινές ομιλίες σε σχολεία για την ασφάλεια και την προστασία στην χρήση του Internet."
Εμείς αναρωτιόμαστε απλά, από πότε μια μη κυβερνητική οργάνωση έχει πάρει άδεια από τη Νομαρχία και την Επιθεώρηση εκπαίδευσης για να υποκαταστήσει το έργο που θα έπρεπε να ασκούν οι καθηγητές πληροφορικής του Ελληνικού Κράτους;
Πάντως, με την ταπεινή μας άποψη, αν δεν φέρατε τον τίτλο του Προέδρου Χρηστών Ιντερνετ, δε νομίζουμε κύριε Βασιλάκο ένας γλωσσολόγος όπως εσείς, να ήταν μέλος της ΟΜΑΔΑΣ για την Ψηφιακή Ασφάλεια του Υπουργείου Οικονομίας!!! , όπως αναφέρετε στο βιογραφικό σας:
"Συνεργάζομαι με την Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ως μέλος της Ομάδας για την Ψηφιακή Ασφάλεια (D.A.R.T.)."Άλλωστε στη σύσταση της επιτροπής στη σελίδα της αναφέρεται: "Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Δράσης για την Ψηφιακή Ασφάλεια, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007 ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.... αποτελείται από .... Ν. Βασιλάκο, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet (ΕΕΧΙ)"
Για το μπάχαλο της Ε.Ε.Χ.Ι.(της οποίας ήσασταν πρόεδρος επί χρόνια) θα επισημάνουμε ότι στο site σας κύριε Βασιλάκο, αναφέρετε ότι ιδρύθηκε το 1994, ενώ στο καταστατικό της λέει το 1993!
Αλήθεια, μπορείτε να μας υπενθυμίσετε πόσα άτομα σας ψηφίσανε πρόεδρο των ελλήνων χρηστών ιντερνετ κύριε Βασιλάκο; Και δε σας ρωτάμε για εμάς. Για τους φουκαράδες τους έλληνες χρήστες ίντερνετ, σας ρωτάμε, που δεν ξέρουν γιατί τους εκπροσωπείτε εσείς. Και που στην πλάτη μας , συμμετέχετε σε διάφορες Κρατικές Επιτροπές, άμισθος άραγε;
Βέβαια μετά την διαδικτυακή απαξίωση που έφαγε η Ε.Ε.Χ.Ι., η λύση ήτανε μία: " Τώρα πια είμαι Εκπρόσωπος της Ομάδας Πίεσης INTERNET NOW" . Τρελό overclocking! Αναβάθμιση πλήρης, που λέμε και οι χρήστες υπολογιστών από την εποχή των κακόμοιρων ΧΤ! Μόνο που καλό είναι να βάλετε πρόσθετα ανεμιστηράκια στο σύστημα, γιατί από την υπερθέρμανση, στην ενότητα κατασταστικό, βάλατε μισό (;) άρθρο από τα πολλά (;) που μάλλον θα έπρεπε να έχει το εγκεκριμένο από το πρωτοδικείο, καταστατικό σας...
Εμείς θα επαναλάβουμε ότι ο χώρος των bloggers, τουλάχιστον αυτών που δεν το κάνουν, για να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους με τα υπουργεία, πρέπει να περιχαρακωθεί απέναντι σε αυτούς που θέλουν την πληροφορία, μονοπώλιο. Όσο πιο συγκεντρωμένες είναι οι πηγές πληροφόρησης του κόσμου, τόσο λιγότερη δημοκρατία θα υπάρχει.
Και σε καιρούς που η αυθαιρεσία γιγαντώνεται, σε εποχές που τα σκάνδαλα συγκαλύπτονται, σε μέρες που η πολιτική γίνεται άβουλο πιόνι των μεγαλοεργολάβων-επιχειρηματιών, τα blogs μπορούν να αναλάβουν ένα μέρος της αποκάλυψης των σκιών που κατατρώνε την ευτυχία και τις προοπτικές μας καθημερινά.Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, να διαβάσετε αυτό το μακροσκελές άρθρο.
Y.Γ. προς κύριο Βασιλάκο. Επειδή τυχαίνει να έχετε σπουδάσει και γλωσσολόγος και εργαστήκατε και για μεγάλο λεξικό, όπως μας αναφέρετε, διορθώστε αυτό το "να δείτε πόσο εύκολο είναι, τι προσπάθεια χρειάζεται και τι χρόνο δαπανάτε ". Αυτό το "δαπανάτε" μας έβγαλε τον οφθαλμό! ίσως το "τι χρόνος δαπανάται" , να ταιριάζει καλύτερα. Αν συμφωνείτε και εσείς βέβαια, πρόεδρε...