Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

Ρημαδιό ζωή και σπίτι, απ' τα χούγια σου αλήτη...

Share

Επιτήρησε με . Με έχουν επιτηρήσει μπαμπάδες, σύζυγοι, παιδιά και σκυλιά, σε σένα θα κολλήσω Χοακίν μου. Άμα δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις, επιτήρησε με και εσύ. Να δω τι θα καταλάβεις.
Σου λέει το μάτι του Χοακίν χειρότερο από του Σιούφα. Το έβλεπες λέει το εγκεφαλικό να έρχεται. Αφήστε τα ΜΜΕ να λένε, ότι ο Παπακωσταντίνου έστελνε sms στον ΓΑΠ για την πορεία των ...συνομιλιών. Με τα evian στο χέρι ήταν ο Οικονομικών, και ψέκαζε τους αποδέκτες των μαντάτων, μην νταμπλαδιασουμε και κανέναν και μας πουν οι κουτόφραγκοι και τρομοκράτες. Game is over, του φώναζαν του χριστιανού μέσα στο αυτί. Μην μου συγχύζεσαι Χοακίν μου, Τρισέ πιάσε τα lexotanil, Γιουγκερ, εσένα σε κόβω σε καλή φυσική κατάσταση, με ένα ποτήρι κρασί θα το αντιμετωπίσεις.

Τι έγινε βρε παιδιά, νέοι είμαστε, θα δουλέψουμε, θα ξεχρεώσουμε. Λες και δεν είμαστε εμείς παλιοί γνώριμοι. Λες και το οι ωραίοι έχουν χρέη δεν είναι ο εθνικός μας ύμνος.
Αφού βρε και υβριδικά θα πάρουμε, και τις επιτροπές θα κόψουμε, και θα διαβουλευτούμε μέχρις εσχάτων.

Έβαλε σου λέει και ο Εσωτερικών- ώσπου να μάθεις τα ονόματα των νέων Υπουργείων, αλλάζουν και αυτά, τέλος πάντων, ο Ραγκουσης- μια σελίδα να ακούσει τις απόψεις των πολιτών για τα κρατικά αυτοκίνητα. Δωστου καφενείο του Έλληνα, και παρτου την ψυχή.
Μπλοκάρανε την σελίδα σου λέει του Υπουργείου, ο καθένας και η ...διαβούλευση του. Άλλος να τους πάρουμε υβριδικά, άλλος να του πάρουμε του Πρωθυπουργού μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών, έχει δρομολόγιο στις 7.35 το 550, Καστρι-Συνταγμα, άλλος να μισθώνουμε ταξί (θα τον νταμπλαδιασετε βρε τον blazer-δεν κλεψαμε-Αβραμόπουλο), άλλος να τους πάρουμε ποδήλατα, άλλος να του το πάρουμε του Μητροπολίτη, άλλος να πηγαίνει η χήρα του πρωθυπουργού με τα πόδια (Λιάνη, μην ρουφιέσαι, τα εχεις πατημένα τα 85 κιλά, αστα τα pilates δεν ειδα να σε οφελούν, πεζοπορία).

Και ποιος σας είπε βρε, ότι εγώ θέλω να συνταξιδεύω στο μετρό με την Κανέλη και τον Πάγκαλο. Να τους πληρώσω βρε, δεν θα μου τα φάνε εμένα οι ψυχίατροι. Χίλιες φορές να τους πληρώσω, αν είναι να μου βγάλουν από την μύτη με τις γκαριδες τους την διαδρομή το Μεγαρο- Συνταγμα, για το αν ο Παγκαλος ήταν 12η Ολομέλεια του ΚΚΕ ή όχι. Χίλιες φορές στη λιμουζίνα, και ανθυγιεινό στους οδηγούς τους.

Αν και σου λέει βρήκαμε τα πρώτα 7,6 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψουμε το έλλειμμα. Έχασε η Σαρρή, το δικαστήριο και ...σιγά που θα μείνει στα διεφθαρμένα local δικαστήρια που δεν μπορούν να κατανοήσουν το κοινωνικό της μήνυμα. Στα ευρωπαϊκά θα τον σύρει τον Λαζόπουλο. Έχουν σου λέει πέσει οι μεταφραστές στα πατώματα και μεταφράζουν τον Αφρικανό. Let’s make a kone. Ότι της επιδικάσουν τα Λουξεμβούργα θα το δώσει στον Παπακωσταντίνου, μη σου πω και κατ’ ευθείαν στον Χοακίν να ξεχρεώνουμε σιγά σιγά.

Εγώ από τον Λοβέρδο δεν περιμένω πολλά. Σιγά που θα μειώσει την ανεργία. Το λαϊκό κίνημα πήρε στα χέρια της το στοίχημα της μείωσης της ανεργίας. Σήμερα στην Πρυτανεία είχε ορκωμοσία. Κάτι φιλόλογοι, κάτι ψυχολόγοι, κάτι δάσκαλοι. Με τα καλά τους, με τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, την θεια Ερμιόνη με την τσάντα την λουστρίνι, και την συμμαθήτρια από το νηπιαγωγείο συγκινημένη. Και ορμάνε οι ...αναρχοαυτόνομοι και γίνεται η μάχη του Δράμαλη. Να φεύγουν λέει οι γόβες από την Καλογήρου, να φεύγει η τσάντα της θειας Ερμιόνης, να ξεφωνίζουν οι μαμάδες, η συμμαθήτρια από το νηπιαγωγείο να κρατάει τα εξτενσιονς και τα παλικάρια μας, τα καμάρια μας, να φωνάζουν αέρα. Ναι βρε, οι επαναστάτες... που πηγαν να διαλυσουν την ορκωμοσία.
Τρομάξανε σου λέει να βγάλουν τον Πρύτανη κάτω από το τραπέζι. Είχε πάρει την κάψουλα υδροκυανίου και ετοιμαζόταν να την μασήσει. Δεν θα με ξαναχτίσετε φώναζε.
Η ορκωμοσία αναβλήθηκε. Ορίστε, γλιτώσαμε σήμερα κιόλας, από άλλους 100 άνεργους. Αυτές είναι λύσεις κ. Λοβέρδε μου. Άμα έχεις το λαϊκό κίνημα μαζί σου στα αρνητικά θα την πας την ανεργία. Εισαγωγή φιλόλογους από το Πακιστάν θα κάνουμε.

Τέλος οι πάντα αξιόπιστες πηγές μου, μου λένε ότι ο Υφυπουργός Συντάξεων, ή όπως αλλιώς τον λένε τον κ. Κουτρουμάνη, έχει πάνω στο γραφείο του μια φωτογραφία. Μια και μόνη. Ναι γυναίκα. Όχι δεν είναι η σύζυγος, όχι δεν είναι η κόρη, ..αχ πονηροί...ούτε αυτό που σκεφτήκατε. Υπέκλεψα την φωτο από το γραφείο του κ. Κουτρουμάνη και νάτη.

Αυτή λέει θα είναι το διαπραγματευτικό ατού της Κυβέρνησης για να παίρνουμε σύνταξη στα 70. Και 75 παίζει, γιατί η Ζωζώ, όταν οι άλλοι άλλαζαν θρησκευμα, αυτή άλλαζε ημερομηνία γεννησης. Χοακίν ακούς; Εμείς και στα 75 θα ...τραγουδάμε να σε ξεχρεώσουμε.


Το τραγουδι αφιερωμένο εξαιρετικά στον Κωστα... Ποιον Κωστα; ...Ρημαδιό ζωή και σπίτι, απ' τα χούγια σου αλήτη.... εγώ έναν Κωστα ξέρω, τωρα εσεις αν εχετε και κάτι σε πιο προσωπικό...δικό σας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ