Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

Αγόρια κανόνια - κορίτσια μακαρόνια

Share

-Καλησπέρα σας, τι θα πάρει ο κύριος?
-Για πρώτο πιάτο θέλω μια ψαρόσουπα και για δεύτερο θα μου φέρετε μια μερίδα δελφίνι στη σχάρα. Έχω ακούσει πως είναι καταπληκτικό
-Πολύ καλή επιλογή. Θα πιείτε κάτι?
- Ένα μπουκάλι νερό Terrie, παρακαλώ.
Ο πρόεδρος των Οικολόγων Ανταλλακτικών έριξε μια ματιά στο κώλο της σερβιτόρας που απομακρυνόταν. Η θεραπεία του τελείωνε και από βδομάδα θα ήταν πάλι σεξουαλικά ενεργός. Αυτή τη καταπληκτική δίαιτα του την είχε συστήσει ένας Ιάπωνας μεγαλοσαμάνος και βασιζόταν στα ίδια συστατικά που κρυφά περιέχουν τα καλλυντικά για αιώνια νεότητα και σφριγηλό δέρμα.
Ήταν αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαζόταν για να ολοκληρώσει το έργο ζωής του. Δεν τον απασχολούσε να πηδήξει, αλλά χρειαζόταν το σπέρμα του ως κύριο συστατικό της συνταγής που ετοίμαζε. Δε δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει λίπος παρθένας, λέπια κροκόδειλου, κουρτίνα κρετόν. Λίγο δυσκολέυτηκε στο να βρεί μια καλή κατσαρόλα για να τα αναμείξει μια που είχαν μείνει μόνο ΙΚΕΑ τα οποία πουλάνε ψευτοντηζαηνάτες σαβούρες κατασκευασμένα στα εργοστάσια της αντίντας, τα οποία βρίσκονται σε πλωτα εργοστάσια όπου δουλεύουν 16ωρα ανήλικοι εργάτες. Το πιο δύσκολο όμως ήταν να βρει σπέρμα. Σπέρμα ενεργό. Οι άντρες ήταν όλοι στείροι, υπήρχε έλεγχος γεννήσεων και τα σπερματοζωάρια κατασκευάζονταν από τις φαρμακευτικές από την εποχή που είχε σπάσει ο κώδικας DNA και μπορούσες να παραγγείλεις ένα παιδί όπως το ήθελες.

Οι ημέρες πέρασαν και ένιωσε έτοιμος. Κατέβασε το παντελόνι του και το σώβρακο. Άρπαξε στα χέρια του το σεξ του και απόλαυσε την αίσθηση μιας πρωτόγνωρης όσο και πρωτόγονης ηδονής. Οι φίλοι του ήταν όλοι εκεί και τον συμβούλευαν πως να προχωρήσει, πως να παλινδρομήσει τα χέρια του, πως να μαλακιστεί, κάτι στο οποίο οι φίλοι πάντα διαπρέπουν. Ένας τραβούσε βίντεο.
Η μάνα του δεν άντεξε τη συγκίνηση και δάκρυα χαράς κύλησαν στα μάγουλά της.
-Αααχ, μακάρι να ήταν εδώ ο πατέρας σου να σε καμάρωνε , μπόρεσε και ψέλλισε μέσα στα αναφιλητά της.
-Μα, εδώ είμαι, είπε ο μπαμπάς του.
-Χρήστο, πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι, του είπε η σύζυγός του.
Όλα αυτά δεν τα άκουσε ο μαλακιζόμενός μας γιατί ήδη τον είχαν τυλίξει κύματα ηδονής, έκανε έρωτα στον εαυτό του και ως γνωστό ο έρωτας είναι τυφλός και ενίοτε κουφός.
-ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!! κραύγασε και ίσα ίσα πρόλαβαν οι φίλοι του να εφαρμόσουν στο πέος του την ειδική σπερματορουφήχτρα ηλεκτρική σκούπα 1300watt για υγρά και κυρίως, στερεά.
'Οταν συνήλθε από τον οργασμό του έδειξαν τον κόπο του μέσα σε ένα φυαλίδιο τυλιγμένο με μια πικέ κουβέρτα.
-Χρήστο θα το βαφτίσω.
-Να σας ζήσουν, εύχονταν όλοι
-Άξιος, φώναξε ο τρισέγγονος του Γκουσγκούνη και μέντοράς του.
Σιγά σιγά βγήκαν όλοι από το δωμάτιο και έμεινε μόνος του ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Μετά πό λίγη ώρα μπήκε μέσα η γυναίκα που είχε επιλέξει ανάμεσα σε εκατομύρια άλλες. Ήταν η μοναδική που είχε δεχτεί να κάνει παιδί μαζί του. Όλες προτιμούσαν τον παραδοσιακό τρόπο.
Ήταν η σύντροφος που πάντα ονειρευόταν. Ήταν όπως την ήθελε. Ή μήπως ήταν όπως του έμαθαν οι άλλοι όλη του τη ζωή να θέλει να είναι μια γυναίκα?
-Μπα, δεν έχει και τόσο σημασία, εφ'όσον ΕΙΝΑΙ έτσι όπως τη θέλω για να μου ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ αυτό που επιθυμώ.
Γύρισε τα μάτια του και τη κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω...

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ