Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

Το Μοντέλο

Share
Φίλoι και φίλες γεια και χαρά σας
Δυό μέρες ήταν αρκετές για να ξεσκατίσει ο εγκέφαλος από την αρρώστεια που ψεκάζουν καθημερινά την ελληνική επικράτεια τα κομματόσκυλα κάθε απόχρωσης και κάθε κυβέρνησης.
Πήγαμε με τον Ψηλό για το μεροκάματό του και εκτός από κάτι ακαδημαϊκές σούρες ο φίλος μου ο Αρνί με πήγε και άκουσα μπλουζ σε ένα φοβερό μαγαζάκι. Ένα περίεργο πράμα με αυτή τη μουσική. Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο σα να ακούω μοιρολόι και σκάρο, σα να ακούω πεντάσιμα, σα να ακούω ρεμπέτικα της πρώτης γεννιάς.
Τέλος πάντων, γυρνώντας και μαθαίνοντας από τους ωραίους μπλογκεράδες τα νέα, πήγα να ξεκαρδιστώ στα γέλια, αλλά το γέλοιο δεν έβγαινε με τίποτα.
Έκατσα να δω το νεο μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας από τους νέους σωτήρες που είναι και παλιοί.
Ο πρωθυπουργός λέει είναι αντιεξουσιαστής. Πάει, ζουρλάθηκα.Βάραγα το κεφάλι μήπως και με πείραξε το αεροπλάνο.
Αφού ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο να του πω να προσέχει τι λέει μη το μάθει ο μπαμπάς του και θυμώσει. Λέτε να μη με πίστευε;
Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που μέχρι χθες χαζό τον ανέβαζαν, χαζό τον κατέβαζαν, ακόμα και οι δικοί του. Αυτό, λοιπόν, το χαζοχίκουχίκου άτομο τώρα είναι αντιεξουσιαστής. Άρα, το μοντέλο διακυβέρνησης είναι αντιεξουσιαστικό, είπα μέσα μου. Για να δούμε και τι μοντέλα θα χρησιμοποιήσει για εργαλεία, αναρωτήθηκα.
Επειδή τυγχάνει, αγαπητοί φίλοι, να έχουν οργώσει το πετσί μου πολλά μοντέλα αγωνιστων, λόγω του ότι ήμουν βοηθός κάλφα όταν χτίζονταν η Ακρόπολη, τα μελέτησα και σας λέω μόνο τούτο.
Σας λυπάμε για μια φορά ακόμα.
Το μοντέλο αγωνιστής Πάγκαλος σταθερή αξία του Ελληνικού σοσιαλισμού με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη. Αγωνιστής που συμμετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις που στείλανε κατα διαόλου κοινωνία και οικονομία.Τώρα που είναι αντιεξουσιαστής θα είναι καλύτερος.
Μοντέλο Βενιζέλος αγωνιστής κι αυτός από παλιά. Τόσο σοσιαλιστής όσο και οι βόθροι που δεν αδειάζουν το σκατό και βρωμάνε στα διάσελα.
Κάτι μοντέλα, όνομα και πράμα, αγωνιστών τύπου Διαμαντοπούλου και άλλων εκλεκτών αγωνιστών, όπως Πρωτόπαπες, Τζουμάκες, Γείτονες, που απαρτίζουν την παλαιά γενιά σοσιαλιστών που μάτωσαν στο μετερίζι της μίζας για το καλό του λαού, μας το σκίσανε το πετσί μαζί με τις ταξιαρχίες ρουφιάνων και βολεμένων που δημιούργησαν και ζουν και βασιλεύουν κυριολεκτικά. Αν να τους πάρεις έναν έναν θα βρωμίσει μπόχα το ιντερνέτ.
Πάμε τώρα στα νέα μοντέλα αγωνιστών σοσιαλιστών που θα με σώσουν τον καημένο και αυτοί. Ο αγωνιστής σοσιαλιστής Βούρος, η αγωνίστρια Ζούνη, το αγωνιστικό μοντέλο Μπιρμπίλι και κάτι άλλα κομματοθρεμμένα σαν την καπετάνισα Τζακρή και την Αυτοκολιτάκο την βοσκοπούλενα έχουν χύσει ιδρώτα και αίμα για μένα τον κακόμοιρο λαό.
Επειδή, όπως σας είπα, κουβάλαγα τα μάρμαρα στην Ακρόπολη, έχω άλλο μοντέλο αγωνιστή στο μυαλό μου και επειδή το κορμί μας το οργώσανε πολλοί σωτήρες με νέα ονόματα από Καραμανλήδες και παππού και μπαμπά του σημερινού αντιεξουσιαστή, για να μην σας αναφέρω ονόματα, να σας πω μόνο τούτο. Στη θέση του γίγαντα Νεστορίδη παίζει ο νάνος Μπλάνκο και οι Αεκτζίδες χαίρονται και χειροκροτάνε. Αυτό τα λέει όλα. Αγωνιστής ο Μπελογιάννης, αγωνίστρια και η Ζούνη, ο Βούρος, ο Πρωτόπαπας και τα άλλα σοσιαλιστικά ταγέρια και κουστουμάκια τελευταίας μόδας.
Η τακτική είναι γνωστή.
Σκατά θα σε ταίζουνε συνέχεια μέχρι να τα παραγγείλεις μόνος σου.
Τα ισοπέδωσαν εδώ και χρόνια όλα, συγγραφέας η Λιλή Ζωγράφου, συγγραφέας και ο Χυτήρης.
Σκότωσαν με βασανιστήρια έναν άνθρωπο, τον Μωχάμεντ και ο αναρχοσοσιαλιστής του κώλου και της προστασίας του πολίτη το έκανε γαργάρα. Αν είχαν τσίπα τα ρεμάλια, θα το έκαναν πρώτοι είδηση όταν ορκίζονταν στο θεό τους να μας σώσουν. Ρεμάλια και ρεμούλα από ρ αρχίζουν. Μιλάτε, ρε τσιρλιάριδες, τις συντάξεις και τα κλεμμένα τα εξασφαλίσατε. Τουλάχιστον, μιλήστε, ρε αγωνιστές.
Και για να μιλήσετε πρέπει να λαδωθεί η γλώσσα σας;
Τώρα, βέβαια, όλοι αυτοί αλλάξανε και είναι αντιεξουσιαστές αφού το είπε ο αρχηγός. Θυμηθείτε τι θα γίνει με τους μπλογκεράδες σε λίγο καιρό και τι κόλπα θα κάνουν οι αντιεξουσιαστικοί σοσιαλιστές.Θα τους ξεσκίσουν όλους, όπως σας το λέω. Σημειώστε το.
Θα μου πεις: Ρε Πλάτανε, η δεξια δε σε πείραζε;
Και θα σου πω: Όχι και πάλι όχι. Ήξερα με ποιους έχω να κάνω. Ήξερα ότι για να με πειράξουν θά ρθουν πέντε και δέκα, μα πάνω από όλα ήξερα και το ρουφιάνο.
Τούτα τα μοντέλα σε πειράζουν υπογείως με τα γρανάζια του σοσιαλιστικού κόμματος. Τούτα τα μοντέλα σε ξεσκίζουν στο όνομα του λαού.
Γι΄αυτό, εδώ και πολλά χρόνια ο Πλάτανος από ντροπή δεν είναι λαός
Πλάτανος