Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

Ο (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ) ΑΓΩΝ ΜΟΥ

Share

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ : ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ….

από wikipedia

Mein Kampf by Adolf Hitler

Volume One – A Reckoning

Chapter VI: War Propaganda

από http://www.hitler.org/writings/Mein_Kampf/

(ναι αναγκάστηκα μετά από πολλούς εμετούς να ρίξω μια ματιά … έτσι για να ξέρω πιθανές πτυχές ορισμένων ανεγκέφαλων τιμητών μου αλλά και να βρω τις αντίστοιχα ισοδύναμες ελληνικές εφαρμογές…)

Παραθέτω μερικά από τα λόγια του Φρίκερ (παραφράζω το φύρερ γιατί το φρίκερ μου ακούγεται πιο κοντά στο ποιόν του ανθρωπάριου) που βρήκα στο παραπάνω site.

Αν λοιπόν, πάρουμε τοις μετρητοίς αυτά που λέγονται από μια μειοψηφία Γερμανών περί γονιδίων που κουβαλάμε οι Έλληνες, σαν τι θα πρέπει να βάλουμε με το μυαλό μας για τα δικά τους γονίδια και τι αποτελέσματα μπορεί να επιφέρουν; μήπως θα έπρεπε να μιμηθούμε έναν βλακώδη τρόπο σκέψης και να σκεφθούμε με την σειρά μας ότι αν η τεμπελιά είναι στο αίμα μας τότε ο πόλεμος και η φρίκη είναι στο δικό τους; Που μπορεί να οδηγήσουν τέτοιες σκέψεις; Ας σκεφθούμε Γερμανοί και Έλληνες ποιον εξυπηρετεί το μίσος αυτό και ποιοί οι λόγοι δημιουργίας του ….

Θαυμάστε τη αυλλογιστική του φρίκερ και βρείτε τις αντιστοιχίσεις και τις προεκτάσεις με την παρούσα κατάσταση…

“And I soon realized that the correct use of propaganda is a true art which has remained practically unknown…”

Μάάάάστα! έτσι εξηγούνται τα δημοσιεύματα ορισμένων ανεγκέφαλων δημοσιογράφων τους που κάνουν FOCUS σε χαρακτηριστικά των Ελλήνων που δεν καταλαβαίνω που τα βρήκαν (δεν κοίταζαν τρομάρα τους λίγο τα αποτελέσματα του ΟΟΣΑ για την παραγωγικότητά μας και μετά ας μιλούσαν). Δημοσιεύματα τα οποία είμαι σίγουρη ότι δεν αντανακλούν τη πραγματική γνώμη των Γερμανών πολιτών, προσπαθούν όμως να την διαμορφώσουν εναντίον της συλλογικότητας που θα έπρεπε να έχει αναπτυχθεί στους λαούς της Ευρώπης. Έχω φίλους Γερμανούς που καταλαβαίνουν απολύτως τι συμβαίνει και μου λένε που το πάει το πρώην 14% νυν 7% που συγκυβερνά. Ξέρετε! το σαρωτικό δυτικό κύμα! (η αλλιώς westen welle) το οποίο δείχνει ότι την χορεύει κανονικά την μαύρο-Μέρκελ. Βιώνουν και οι ίδιοι στο πετσί τους την αδικία και την παραφροσύνη μιας μειοψηφίας που υπηρετεί συμφέροντα ολίγων εκλεκτών … πάντως σίγουρα όχι τον Γερμανικό λαό.

“What makes a people or, to be more correct, a race, is not language but blood. Therefore it would be justifiable to speak of Germanization only if that process could change the blood of the people who would be subjected to it, which is obviously impossible. A change would be possible only by a mixture of blood, but in this case the quality of the superior race would be debased.”

Τα λόγια είναι περιττάάάάά!!!

Για άλλη μια φορά βλέπουμε τον κανιβαλισμό σε όλο του το μεγαλείο και πως οι δημοσιογράφοι σε όλον τον κόσμο (εμείς εδώ το βλέπουμε καθημερινά εδώ και χρόνια) επιβάλλουν και συντηρούν ένα τέτοιο κλίμα.

Θαυμάστε τους δικούς μας δημοσιογράφους εδώ που καθημερινά επιδίδονται σε αγωνιώδη τρεχάλα να μας ψήσουν για διάφορα μέτρα, δείτε πως κάνουν χρήση της εξουσίας τους και πως παρουσιάζουν τα πράγματα με τον τρόπο που τους βολεύει και σκεφθείτε τελικά ότι η συγκεκριμένη κάστα έχει την ίδια φάτσα παντού!

Πάω στοίχημα! ότι αφού πρώτα επιδόθηκαν σε αγώνα δημιουργίας κλίματος κοινωνικού αυτοματισμού μεταφέροντας την πολεμική από την πάλη διαφορετικών τάξεων μέσα στην ίδια τάξη (εργαζόμενοι) μέσω ενός ιδιότυπου κανιβαλισμού, διαφυλάσσοντας με τον τρόπο αυτό τα συμφέροντα των πολυπραγμόνων αφεντικών τους (αλήθεια γιατί δεν έχει θεσπισθεί ασυμβίμβαστο για όσους έχουν στην κατοχή τους ΜΜΕ ώστε να μην μπορούν να έχουν αυτοί ή μέλη της οικογένειάς τους παράλληλα και κατασκευαστικές ή άλλες εταιρείες;), παώ στοίχημα ότι τώρα θα αρχίσουν να το γυρίζουν το παιχνίδι.

Και έτσι ενώ μέρχι τώρα ακούγαμε νυχθημερόν το τροπάρι για το πόσο απαραίτητο είναι να πληρώσουν οι εργαζόμενοι με περικοπές αποδοχών χωρίς να ακούμε τίποτα άλλο απολύτως, μόλις μυρίσθηκαν ότι έρχεται δάνειο και θα τρέξει ζεστό χρήμα θα αρχίσουν σιγά – σιγά να το γυρίζουν το παραμύθι και θα μας μιλούν για τις προοπτικές των θυσιών μας. Θα τους πιάσει ξαφνική πρεμούρα για την θυσία μας και θα τη μασάνε την καραμέλα μέχρι να τους γίνουν τα χατήρια … μετά θα ξαναγίνουμε οι κακοί εργαζόμενοι που θέλουμε και κομμάτι από την πίτα τρομάρα μας. ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΤΕ;

Διότι πως να το κάνουμε αγαπητοί μου; ετσι είναι! τα χάλια της οικονομίας οφείλονται -σύμφωνα με τους δημοσιογράφους (όχι όλους βέβαια αλλά τουλάχιστον από αυτούς που βγαίνουν στο γυαλί)- στους μισθωτούς και ουχί στους ΕΒΕάδες, τους ΣΕΒέδες, τους ΙΟΒΕδες (αυτοί κάνουν μελέτες κατά πως βολεύει τα συμφέροντα … όόόχι όχι, δεν εννοώ τα συμφέροντα της κοινωνίας) και άλλων λοιπών παραγωγικότατων όπως αποδείχθηκε έως τώρα συντεχνιών, που οι κακόμοιροι καινοτόμησαν, επανεπένδυσαν στην Ελλάδα και δεν μάζεψαν επιδοτήσεις και δεν σηκωθηκαν να φύγουν για γειτονικές ή άλλες χώρες….

Γι’ αυτό αδέλφια Γερμανοί και Έλληνες όσο αναλωνόμαστε σε ηλιθιότητες μεταξύ μας και όσο η αγαπητή κάστα οξύνει τα πάθη ανάμεσά μας (βάζοντάς μας να κανιβαλίζουμε αλλήλους) έτσι θα είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να εφαρμόζουμε το :

Arbeit macht frei

…. besonders wenn sie nicht zahlend ist!! προσθέτω εγώ

Th.S.

PeopleInAction