Copyrights @ Journal 2014 - Designed By Templateism - SEO Plugin by MyBloggerLab

Πρίαπος

Share
Ο θεός με τα ιθυφαλλικά γεννητικά όργανα που η μαμά του η Αφροδίτη ήταν κουκλάρα όπως και να το κάνουμε. Μπαμπάς του φέρεται ο Διόνυσος, αλλά με το παρελθόν και τα καμώματα της μαμάς κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για αυτόν που καμάρωνε στο μαιευτήριο. Λατρεύτηκε γιατί ήταν προστάτης της γονιμότητας γενικά. Θα μου πεις με τέτοια προσόντα τι άλλο θα μπορούσε να προστατεύει;
Σε δεύτερη φάση έριχνε και καμιά προστασία στα αγροτικά ζώα, τα φρουτοπαραγωγικά φυτά, τους κήπους και τα αντρικά γεννητικά όργανα. Οι ρωμαίοι που τον λάτρεψαν και περισσότερο έβαζαν αγάλματα και τοιχογραφίες του σε ότι δεν ήθελαν να το πιάσει το κακό μάτι.
Έξω από τις βίλες και άλλα πολύτιμα γι αυτούς πράγματα κοτσάριζαν ένα άγαλμα του θεού με το «παλαμάρι» να κρέμεται. Έτσι το κακό μάτι ξεθύμαινε στα προσόντα του θεού και δεν πάθαινε κακό κανένας. Όπως βάζουμε σήμερα σκόρδα, για να ξορκίσουμε το μάτιασμα.
Το σκεπτικό μάλλον ήταν «αφού ζηλεύεις πάρε το τρίτο το μακρύτερο».
Τούτες τις μέρες κάποιοι γερμανοί σε ένα περιοδικό πήραν τη μαμά του (ελληνίδα αναμπάμ μπαμπανταμ) και την έκαναν εξώφυλλο με το δαχτυλάκι να δείχνει άσεμνα πράγματα. Βέβαια αυτοί κάνουν τα δικά τους γιατί «καβάλα» είναι και θέλουν να πετύχουν τους σκοπούς τους. Εμείς από δω θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Πρίαπο σε ένα εξώφυλλο και να έχει τίτλο «από τα χρωστούμενα θα πάρετε το μακρύτερο». Αυτά βέβαια γίνονται από ηγέτες με ιθυφαλλικά γεννητικά όργανα γεννητικά όργανα που κυβερνάνε πραγματικά και δεν είναι υπάλληλοι κανενός.
Αντί αυτού πολλοί θίχτηκαν από το δημοσίευμα του focus και λάβροι άρχισαν να πετάνε ανέξοδες κορώνες για κατανάλωση. Οι πολιτικοί ειδικά κάνουν και διαβήματα διαμαρτυρίας. Έφτασαν να προτείνουν και μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Εκείνο που δεν μας λένε είναι με τι λεφτά να αγοράσουμε πια, πάσης φύσεως και προελεύσεως προϊόν.
Από κοντά και ο «πάσα» ανεγκέφαλος να ωρύεται και να ζητά τις γερμανικές αποζημιώσεις για το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και άλλα. Βέβαια αν τον ρωτήσεις κατά που πέφτουν οι προαναφερθείσες περιοχές, θα σου πει, κάπου κοντά στα βλάχικα που έχει και ωραίο κοντοσούβλι.
Κανένας δεν θυμάται ότι οι ίδιοι «πατριώτες» που ουρλιάζουν γιατί θίχτηκαν χρησιμοποίησαν τα προσόντα του Πρίαπου στο παρελθόν. Είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι που από τη μια μας έλεγαν «πάρτε το τρίτο το μακρύτερο» από το χρήμα που έπαιρναν και κατασπαταλούσαν με τα «πακέτα» και από την άλλη πάντα όταν θέλουν να μας «αρμέξουν» χρησιμοποιούν τον φαλλό του θεού για τον ανασκολοπισμό ειδικά των ασθενέστερων.
Αλλά και άλλοι μας είπαν το ίδιο. Αν θιχτούν τα συμφέροντα οιασδήποτε συντεχνίας θα σου πει «πάρε το τρίτο το μακρύτερο» εσύ. Αν κόψεις τη σύνταξη από τριαντάρηδες και σαραντάρηδες «τυφλούς» με δίπλωμα οδήγησης θα ακούσεις το ίδιο. Όποιον κι αν πειράξεις από τις ορδές των βολεμένων θα σου δωρίσει τα προσόντα του θεού Πρίαπου αρκεί να μη ο ίδιος χάσει τα προνόμιά του.
Ο κάθε χλιμίντζουρας που χτυπιέται επειδή τον έθιξε το focus δεν χαραμίζει τίποτε από την προσωπική βόλεψή του και δεν καταλαβαίνει ότι και τις γερμανικές αποζημιώσεις θα τις έτρωγαν οι ημέτεροι οι απάτριδες και οι άκαπνοι που το παίζουν εθνοσωτήρες. Βρήκαν μια χαρά κόλπο να αποπροσανατολίσουν τον κάθε λογής φλίτσουρα που θίγεται την ίδια ακριβώς ώρα που τα παίρνει ο εφοριακός, καταπίνει το φακελάκι ο γιατρός και συνεχίζει το βάσανο της δημοσιοϋπαλληλικής μπουρδελοχούντας που είναι στημένη στη χώρα των «δημοκρατών» πολιτικών.
Είναι οι ίδιοι που «φοβούνται» τώρα για την εθνική ανεξαρτησία ενώ για το μακεδονικό μας έδιναν το τρίτο το μακρύτερο.
Τότε γιατί δεν θίχτηκες αντρουλέ πατριώτη μου;
Είναι αυτοί που έπαιξαν με την αξιοπρέπειά μας και την ξεπούλησαν για το προσωπικό τους όφελος. Τότε δεν πήρες χαμπάρι παιχταρά μου;
Όταν σου έδιναν το τρίτο το μακρύτερο βουτηγμένο σε ευδαιμονία ήταν καλή η «μπέμπα»; Τώρα θέλεις να της κάνεις μποϋκοτάζ; Από που θα πάρουν ανταλλακτικά οι ορδές των βολεμένων αφού με «μπέμπα» ένιωθαν ότι μεγάλωνε το πέος τους για να μοιάσουν στον Πρίαπο;
Κρίμα που δεν πήρες χαμπάρι ότι το παλαμάρι του Πρίαπου σου το έβαζαν με βαζελίνη την ευδαιμονία. Τώρα σου φταιει το focus;
Θα μου πεις τώρα που τέλειωσε η βαζελίνη άρχισες να πονάς .
Μπρος στη βόλεψη τι είναι ο πόνος; Και για να μη κουραζόμαστε.
Πονάνε οι βολεμένοι ωρέεε;